Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Živahno na krškem drsališču

Krsko - Drsališče v Krškem
Krsko – Drsališče v Krškem – Photo: Krško Youth Center

Mestna občina Krško je v lanskem letu skupaj z italijansko Občino Gaglianico, portugalsko Občino Viana do Allentejo in bolgarsko Občino Svilengrad pristopila k skupnemu projektu »Skills for Health and Sports« ali “S športom krepimo zdravje”, katerega cilj je razviti in izvajati inovativne oblike krepitve zdravja občank in občanov skozi šport in rekreacijo ter organizirati različne športne dejavnosti za različne ciljne skupine.

Mestna občina Krško je v sodelovanju z Mladinskim centrom Krško na drsališču v starem mestnem jedru Krškega pripravila aktivnosti na ledu za najmlajše, od hokeja do različnih iger na ledu. Drsališče bo sicer na voljo še predvidoma do konca zimskih počitnic v začetku marca, odvisno od vremenskih razmer.

Redne rekreativne in športne dejavnosti so vsekakor eden izmed pomembnih dejavnikov. Pri tem pa je ključna podpora lokalnih skupnosti in športnih organizacij, tako v smislu zagotavljanja športne infrastrukture kot programov, s katerimi spodbujajo občanke in občane različnih generacij, da se vključujejo v redne športne ali rekreativne dejavnosti.

Krsko - Fotogalerija 1
Krsko – Fotogalerija 1
Krsko - Fotogalerija 2
Krsko – Fotogalerija 2
Krsko - Fotogalerija 3
Krsko – Fotogalerija 3
Krsko - Fotogalerija 4
Krsko – Fotogalerija 4
Krsko - Fotogalerija 5
Krsko – Fotogalerija 5

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *